Casal de Teatre d'estiu de Gurb

Dijous, 21 de maig de 2020 a les 00:00

Per tercer any seguit us proposem un Casal de Teatre per a nens i nenes de 8 a 14 anys durant tots els matins d’estiu. Però aquest no és un any qualsevol!

Després de setmanes de confinament a casa i d’una situació absolutament anòmala i impensable per molts de nosaltres, sabem de la necessitat que tindran els nens i nenes d’esbargir-se, de manifestar-se i d’expressar-se. I sobretot de jugar!

Aquest casal es preveu que s'iniciarà a finals de juny i es farà tot el juliol, tot l'agost i les dues primeres setmanes de setembre, en horari de matí de 9 a 13 h, de dilluns a divendres, al teatre del Molí de l'Esperança de Gurb. El preu són 50 € la setmana.

Les places són limitades per ordre d’inscripció i per poder-se portar a terme el casal hi ha d'haver un mínim de 8 inscrits cada setmana.

El termini per les preinscripcions és del dia 25 de maig fins el dia 8 de juny. Una vegada rebudes totes les preinscripcions rebreu un mail de confirmació de la plaça i on us demanarem tota la documentació necessària per formalitzar la inscripció.

Preinscripcions telemàtiques i més informació a Casal Teatre Gurb

IMPORTANT:

Aquest any el Casal de Teatre es realitzarà sempre que s'autoritzi des dels Departaments d'Ensenyament, de Joventut i de Salut de la Generalitat de Catalunya i adoptant les mesures higièniques i de seguretat necessàries. Totes les activitats estan sotmeses a possibles canvis segons les circumstàncies del moment. És possible que des del Departament es requereixi alguna documentació més a signar.

Darrera actualització: 22.05.2020 | 09:09