Casal d'Estiu de Gurb 2020

Dimecres, 20 de maig de 2020 a les 00:00

El Casal d'Estiu és un servei d’educació en el lleure, per infants de 3 a 12 anys d'edat (P3 a 6è.), que ofereix l’Ajuntament des de finals de juny, tot el juliol, la primera setmana d'agost i les dues primeres de setembre, en horaris de matí de 9 a 13 h o de 9 a 15 h si es queden a dinar, de dilluns a divendres.

Aquest any, com a novetat, hi haurà el servei de Bon dia: de 8 a 8:45 h

El Casal es realitzarà a les Escoles de Gurb. Les places són limitades per odre d’inscripció. Tindran preferència els empadronats a Gurb i els alumnes de les Escoles de Gurb.

El termini per a les inscripcions és del dia 25 de maig fins el dia 10 de juny a les 14 h. Enguany no hi haurà reunió informativa. Rebreu un correu electrònic amb tota la informació respecte al Casal d'Estiu i us podreu adreçar a l'AJjuntament o a la Coordinadora del Casal per resoldre qualsevol dubte.

Als documents adjunts podeu trobar informació ampliada, així com també la butlleta d’inscripció i les autoritzacions per signar.

Inscripcions telemàtiques (preferiblement) a www.gurb.cat (el formulari per a inscripcions en línia estarà actiu a partir del 25 de maig i fins el 10 de juny a les 14 h) per a les inscripcions al casal d'estiu.

En cas que no disposeu dels mitjans per fer inscripcions telemàtiques, ho podeu fer presencialment a l'Ajuntament de Gurb, de 9 a 14 h ( fins el 10 de juny a les 14 h). Cal demanar cita prèvia a través del tel. 938 860 166. S'ha de portar mascareta,

Important!

Aquest any, el Casal d'Estiu es realitzarà sempre que s'autoritzi des dels departaments d'Ensenyament, de Joventut i de Salut de la Generalitat de Catalunya i adoptant les mesures higièniques i de seguretat necessàries. Totes les activitats estan sotmeses a possibles canvis segons les circumstàncies del moment. És possible que des del Departament es requereixi alguna documentació més a signar.

 
Darrera actualització: 21.05.2020 | 10:26