Casal d'Estiu de Gurb 2021

Divendres, 4 de juny de 2021

El Casal d'Estiu és un servei d’educació en el lleure, per infants de 3 a 12 anys d'edat (P3 a 6è.), que ofereix l’Ajuntament des de finals de juny, tot el juliol i les dues primeres de setembre, en horaris de matí de 9 a 13h o de 9 a 15h si es queden a dinar, de dilluns a divendres.

El Casal es realitzarà a les Escoles de Gurb. Les places són limitades per odre d’inscripció. Tindran preferència els empadronats a Gurb i els alumnes de les Escoles de Gurb.

El termini per a les inscripcions és del dia 25 de maig fins el dia 10 de juny a les 14 h. Enguany no hi haurà reunió informativa. Rebreu un correu electrònic amb tota la informació respecte al Casal d'Estiu i us podreu adreçar a l'Ajuntament o a la Coordinadora del Casal per resoldre qualsevol dubte.

Als documents adjunts podeu trobar informació ampliada, així com també la butlleta d’inscripció i les autoritzacions per signar.

Inscripcions TANCADES.

A partir del dia 10 de juny només es podran fer inscripcions, presencials, pels nens de P2 i per les dues setmanes de setembre. Termini màxim 15 de juliol o fins que s'exhaureixin les places.

En cas que no disposeu dels mitjans per fer inscripcions telemàtiques, ho podeu fer presencialment a l'Ajuntament de Gurb, de 9 a 14 h (fins el 10 de juny a les 14 h). Cal de portar mascareta,

Important!

Aquest any, el Casal d'Estiu es realitzarà sempre que s'autoritzi des dels departaments d'Ensenyament, de Joventut i de Salut de la Generalitat de Catalunya i adoptant les mesures higièniques i de seguretat necessàries. Totes les activitats estan sotmeses a possibles canvis segons les circumstàncies del moment. És possible que des del Departament es requereixi alguna documentació més a signar.

Darrera actualització: 11.06.2021 | 13:15