Casal d'estiu de Gurb 2022

Dimarts, 17 de maig de 2022

El Casal d'Estiu és un servei d’educació en el lleure, per infants de 3 a 12 anys d'edat (P3 a 6è.), que ofereix l’Ajuntament des de finals de juny i tot el juliol, en horaris de matí de 9 a 13h o de 9 a 15h si es queden a dinar, de dilluns a divendres.

El Casal es realitzarà a les Escoles de Gurb. 

El termini per inscripcions és del dia 23 de maig fins el dia 10 de juny a les 14:00h. Enguany tornarem a reprendre la reunió informativa. Un cop hagi finalitzat el termini d'inscripció, rebreu un correu electrònic amb data, hora i lloc.

Als documents adjunts podeu trobar informació ampliada, així com també la butlleta d’inscripció i les autoritzacions per signar.

En cas que no disposeu dels mitjans per fer inscripcions telemàtiques, ho podeu fer presencialment a l'Ajuntament de Gurb, de 9 a 14 h (fins el 10 de juny a les 14 h). 

El Casal d'Estiu 2022 es realitzarà sempre que s'autoritzi des dels Departaments d'Ensenyament, el Departament de Joventut i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i adoptant les mesures higièniques i de seguretat necessàries. Tanmateix, totes les activitats estan sotmeses a possibles canvis segons les circumstàncies del moment, així com és possible que des del Departament es requereixi alguna documentació més a signar.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 14:32