Comença la Festa Major de Gurb

Dijous, 10 de novembre de 2022 a les 00:00

El tret de sortida arriba aquest divendres 11 de novembre a les 21h. a la Sala del Molí de l'Esperança, tindrà lloc el pregó gamberro de Festa Major que enguany anirà a càrrec d’en Peyu.

L'endemà dissabte Sketchcrawl de dibuix obrirà els actes. Una trobada de persones a qui els agrada dibuixar i que decideixen fer una marató de dibuix en un lloc determinat, i compartir experiències i dibuixos. A la tarda, podrem gaudir del Cinefòrum amb la projecció “EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES” de la pel·lícula basada en la història real de Giacomo Mazzariol, l’autor del llibre original i “Jack” a la vida real.

El concert jove de Gurb serà l’acte estrella, d’aquest primer cap de setmana, amb Els Catarres, Les Que Falta Band BandBoo, i la fi de festa del DJ  K-ZU. El concert tindrà lloc al pavelló municipal a partir de les 23h.

El gruix de la programació, però, s’allargarà els tres caps de setmana següents amb una àmplia i variada programació d’activitats, esportives, lúdiques i festives per a totes les edats. Podeu consultar els horaris i detalls al programa d’actes adjunt.

Des de l’Ajuntament volem agrair a la Comissió de Festes, al Consell Jove,  a les empreses i a tots els veïns que col·laboren en les diverses activitats i en la seva organització i convidem a tothom a gaudir i participar d’aquests dies de festa major.

Com deia la cançó de la Trinca: “Alegria que és Festa Major!”

Darrera actualització: 10.11.2022 | 16:09