Commemorem el Dia Internacional de les Dones a Gurb!

Divendres, 8 de març de 2024

Les tres regidores de l'equip de govern de l'Ajuntament de Gurb hem unit esforços per treballar el Dia Internacional de la Dona de manera transversal.

Hem proposat diferents activitats per als pròxims dies. Ahir, dijous 7 de març, es va oferir un taller d'aquarel·la per a mares i filles amb maridatge de vi i formatge, i, avui divendres 8 de març arriba a les 13:30 la inauguració de la "Deessa Spes a la Serena Esperança", a càrrec dels alumnes de l'institut de Gurb. També estrenarem un programa especial de Ràdio Gurb dedicat a les dones.

Demà dissabte 9 de març continuarem amb l'obra de teatre "Anna", una mirada a la vida i a l'obra d'Anna Dodas i Noguer i, per tancar el programa, dimecres 13 de març tindrem un taller sobre la menopausa on poder parlar-ne sense tabús. A més, en el marc del dia de la dona regalarem un obsequi d'higiene menstrual a totes les gurbetanes.  

Des del món local volem ser motor per a construir aquesta igualtat efectiva entre homes i dones i posar l’educació al centre de l’agenda política. Unides som imparables! Alcem la nostra veu per defensar els nostres drets i unir-nos com col·lectiu. 

Darrera actualització: 7.03.2024 | 17:14