Compte enrere per l'arribada del 2n Carnaval el 2023!

Dissabte, 3 de desembre de 2022

Comença el compte enrere pel Carnaval de Gurb d'aquest pròxim 2023, així que ja podeu anar rumiant i preparant les vostres disfresses pel mes de març!

La rua de Carnestoltes de Gurb del 2023 ja té data, i des d'avui mateix ja comença el compte enrere fins a l'arribada del dia amb més rauxa de l'any. La comissió de Carnaval de Gurb ja ha decidit que la rua de l'any vinent es farà el dissabte, 4 de març, pels carrers del poble. 

Agafant el relleu de la primera edició, que va ser tot un èxit, us animem a totes i a tots a començar-vos a preparar i mentalitzar per fer d'aquesta segona edició un èxit encara més rotund

Ara per ara només es coneix la data de la rua de Carnaval, però ben aviat, a través de les xarxes socials i la web de l'Ajuntament de Gurb s'anirà informant de tot: període d'inscripcions, requisits, novetats... Petits, grans, famílies i grups, ja podeu anar preparant les vostres millors gales, que ja es va acostant el Carnaval!

 

Una primera rua amb molt bona participació

Aquest 2022 va ser un any molt important per la festa de Carnestoltes al nostre municipi, ja que va tenir lloc la primera edició del Carnaval de Gurb. Durant tota una jornada, el poble es va omplir de color i de rauxa tant en la rua com en la festa posterior, al pavelló de Gurb

El 2023 es repetirà el mateix format, amb la il·lusió d'encara aconseguir més bona participació per part de tots els grups. Cal destacar que l'any passat, en la rua hi van participar un total de set carrosses, totes elles d'allò més treballades i conjuntades. Des de famílies a grups escolars o entitats, va ser una jornada molt animada i que aquest pròxim 2023 volem repetir.

Els participants en la primera edició van ser els Kinkaua (famílies de 6è de Les Escoles); Shaun The Sheep (xAFArranxos); Country Gurb Dance (Grup de Ball de Gurb); Wild Clau West (Carrer Clàudia); Discovid22 (Alumnes de 3r d'ESO de l'INS Gurb); Monstres de Colors (Alumnes de 1r d'ESO de l'INS Gurb); i Sexy Pigs (Jovent de Gurb). Us hi esperem a tots i totes aquest 2023!

Si voleu anar escalfant motors de cara al segon Carnaval de Gurb, en aquesta notícia us deixem un recull de fotos de la pimera edició.

Darrera actualització: 3.12.2022 | 12:04