Comunicat revetlla de Sant Joan

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 00:00

Aquest any, més que mai, hem de fer, entre tots, que la festa i la revetlla de Sant Joan siguin segures i sense riscos de contagi per la Covid-19.

Per tal d’evitar incidents i poder celebrar la revetlla amb precaució i fent que l’esforç de tantes setmanes no es malmeti, us comuniquem el següent:

 • Recordar a tota la població, de cara a les celebracions de la revetlla de Sant Joan que queda totalment prohibit el consum de begudes alcohòliques a les vies i zones públiques, llevat de terrasses i espais oberts dels locals d’oci expressament habilitats a l’efecte. L’incompliment d’aquesta mesura donarà lloc a l’exigència de responsabilitats administratives o penals que s’estableixi per la legislació vigent.
 • Resta prohibit encendre cap foguera, sense prèvia autorització, en tot el municipi.
 • Us recomanen celebrar una revetlla en grups reduïts de persones, familiars i amics. No estan permeses les aglomeracions de gent. Mantingueu la distància física entre persones.
 • Prengueu precaució en la manipulació de petards i l’ús de gel amb bases alcohòliques.
 • Seguiu totes les recomanacions de manipulació dels productes pirotècnics. Sobretot, assegureu-vos que els vostres petards detonin a una distància prudencial de la resta de persones.
 • Recordem l'obligatorietat de mantenir la distància física interpersonal de seguretat d’1,5 metres, amb l’equivalent a un espai de seguretat de 2,5 m², tant en espais tancats com a l’aire lliure, excepte en aquells casos concrets en que per la tipologia de l’activitat s’estableixin valors més restrictius.
 • Les persones de sis anys en endavant estan obligades a l’ús de mascaretes en els supòsits següents:
  1. En la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que entre persones que no mantenen una relació i un contacte propers de forma molt habitual, no sigui possible mantenir una distància física interpersonal de seguretat d’1’5m.
  2. En tots els mitjans de transport, excepte en vehicles particulars en que els ocupants mantinguin una relació i un contacte molt propers.
Darrera actualització: 22.06.2020 | 18:51