Concert de Nadal i de celebració de l'Escola de Música

Dijous, 22 de desembre de 2022 a les 18:00

L'Escola Municipal de Música de Gurb va oferir un concert d'allò més especial aquest passat dimecres, 21 de desembre, a l'Església de Sant Andreu de Gurb.

Celebració de Nadal i, sobretot, del vintè aniversari de l'Escola Municipal de Música de Gurb (EMMG) aquest passat dimecres a l'Església de Sant Andreu de Gurb davant l'expectativa del bon grup de persones que es van acostar a gaudir de les veus i la música dels nostres músics i aprenents. Enguany, el tradicional Concert de Nadal va tenir un to encara més festiu, commemorant també l'efemèride assolida aquest 2022. 

Va ser a les 7 del vespre quan es va donar el tret de sortida al concert, que aglutinava tots els alumnes i professors de l'EMMG. I és que, en una data com l'assenyalada, tothom havia de prendre part protagonista en la celebració. Per la palestra van passar tots els grups de la coral de l'Escola de Música, així com la coral de Gurb, que també hi va prendre part. 

En la jornada hi van participar els diferents grups que conformen l'escola, oferint tots els coneixements i pràctiques que han anat sumant a l'EMMG: Infantil, amb els alumnes més menuts de la casa; Cant Coral 1, amb alumnes de 1r i 2n de Primària; Cant Coral 2, amb alumnes de 3r i 4t de Primària; i Cant Coral 3, amb alumnes de 5è i 6è de Primària.

Per la seva part, la Coral de Gurb va oferir també dues nadales a tots els assistents. 

La jornada va ser única i d'allò més emotiva per a tots els participants, que primer van cantar per grups i, ja a les acaballes, van fer dues cançons de manera conjunta. A més, també hi va jugar a favor l'espai, l'Església de Sant Andreu, un dels espais on l'escola va fer les seves primeres audicions quan l'Escola Municipal de Música de Gurb encara estava a les basseroles. 

Darrera actualització: 22.12.2022 | 14:29