Constituït el Consell dels Infants a Les Escoles de Gurb

Dissabte, 13 de novembre de 2021 a les 00:00

Aquest divendres 12 de novembre, s’ha constituït el Consell dels Infants, amb representants d’alumnes des de P3 fins a 6è de primària. Una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i Les Escoles de Gurb.

Aquesta setmana es va realitzar un sorteig públic on es va escollir un nen i nena per cada nivell. Els alumnes van poder manifestar la seva voluntat de participar-hi o no. Aquest càrrec tindrà una durada de 3 cursos.

Els consellers i conselleres tindran un espai per a poder exposar les seves inquietuds, propostes, consensuar actuacions… que podran ser vinculades al centre i/o municipi. L’objectiu d’aquest projecte és fer més visible els interessos dels nostres alumnes i la seva implicació en la vida escolar i municipal.

Aquest divendres, el Consell dels Infants ja va realitzar una de les primeres actuacions: penjar el distintiu com a “Centre Educatiu amic d'Apfrato” a l’entrada de l’escola i definir l’espai de difusió APFRATO, on es col·locarà una bústia per tal que tothom pugui fer arribar als seus representants les seves inquietuds i propostes.

En aquest projecte hi participen escoles de diferents llocs d’Espanya (Màlaga, Bizcaia, València, Madrid, Guipuzkoa…). Les Escoles de Gurb és el primer centre de Catalunya que hi participa.

L’alcalde Josep Casassas va manifestar la seva satisfacció i va felicitar els responsables del centre per tirar endavant iniciatives i projectes com aquest. També va encoratjar els alumnes a fer que els seus companys se sentin orgullosos de la seva tasca.

Els representants del Consell dels infants són: P3: Clàudia Bello i Lluc Castells / P4: Victor Prat/ Èlia Soler / P5: Alex Homs i Erin Stobbe / 1r: Vinyet Bròvia i Max Pérez / 2n: Laia Mancera i Roger Muñoz / 3r: Júlia Sala i Jan Puig / 4t: Arlet Sabata i Gil Antentas / 5è: Jan Mora i Sígrid Pons / 6è: Biel Bover i Sira Bosch.

Darrera actualització: 15.11.2021 | 07:41