Constituït l'Ajuntament de Gurb pel mandat 2023-27

Dissabte, 17 de juny de 2023 a les 17:00

Aquest matí ha quedat formalment constituït l'Ajuntament de cara al nou mandat, amb la presa de possessió dels regidors i regidores escollits el 28-M.

L'Ajuntament de Gurb ha formalitzat avui la composició del ple municipal de cara al mandat polític que comença aquest any arran de les eleccions del passat 28 de maig. L'acte de presa de possessió s'ha fet aquest matí en la sessió plenària oficial, que s'ha fet al matí a la Sala de Plens de l'Ajuntament i que ha estat totalment oberta a tothom. 

El principal punt de la sessió ha estat la revalidació de l'alcalde gurbetà durant quatre anys més, Josep Casassas, que ha mantingut la vara després d'aconseguir aquest 2023 la majoria absoluta en les eleccions. En total, el grup d'UXG-AM va sumar fins a 6 regidories, una més que CM, que en va sumar 5. 

D'aquesta manera, els 11 regidors del consistori gurbetà van oficialitzar l'inici d'una nova etapa al municipi, que va donar el tret de sortida al nou mandat davant d'una bona expectació de veïns i veïnes que s'han acostat a presenciar en directe l'acte oficial a l'Ajuntament. 

Darrera actualització: 18.06.2023 | 00:12