Crida per a voluntariat d’acompanyament a l’Espai Activa’t

Dimecres, 16 de febrer de 2022 a les 00:00

La Coordinadora del Voluntariat d'Osona és una associació que acull una seixantena de representants d'entitats de voluntariat i sense ànim de lucre, podeu trobar tota la informació al web osonavoluntariat.cat

A Gurb hi són presents a través del Pla Pilot Escoles per la Justícia Social, perquè el centre escolar Les Escoles va voler ser des del primer moment en aquest projecte pioner de voluntariat i solidaritat. Ara fan una crida per aconseguir voluntaris que estiguin disposats a adquirir el compromís d'acompanyar els usuaris de l'Espai Activa't en els desplaçaments d'entrada i sortida del centre, al matí i al migdia.

Si tens ganes de participar en un voluntariat i vols ajudar a donar un respir a les famílies i als cuidadors d’algunes persones grans del teu poble, l’Ajuntament busca persones voluntàries de Gurb, amb carnet de conduir, que tinguin disponibilitat 2 o 3 dies a la setmana, per cobrir el desplaçament entre el domicili i l’Espai Activa’t, d’alguns usuaris i usuàries de l’Espai Activa’t. El vehicle el posa l’Ajuntament.

Si vols contribuir a fer que Gurb sigui un municipi amigable amb les persones grans, que afavoreixi un envelliment actiu i integrador, col·labora des del voluntariat.

Els interessats en aquest voluntariat podeu enviar les dades de contacte a info@osonavoluntariat.cat o a través de l'Ajuntament de Gurb puntjove@gurb.cat

Darrera actualització: 18.02.2022 | 08:34