Cursos d'anglès per adults aquest setembre a Gurb

Divendres, 23 de juny de 2023

Les inscripcions per als cursos d'anglès organitzats per l'Ajuntament de Gurb el mes de setembre ja estan obertes. Començaran el dijous 7 de setembre. 

L'Ajuntament de Gurb organitzarà el mes de setembre un curs de formació en llengua anglesa encarat específicament adults del municipi, amb classes presencials dirigides pel professor Conor Glesson. El curs 'Anglès per Adults' tindrà un cost de 230 euros, fraccionat en dos pagaments, i començarà el 7 de setembre, tot i que les inscripcions ja es poden tramitar directament al portal web de l'Ajuntament o en l'enllaç que trobareu en aquesta mateixa notícia. 

Les classes tindran lloc a La Torre de l'Ajuntament de Gurb, i es faran dues sessions els dijous en diferents horaris, per tal de facilitar la compaginació de les persones que hi vulguin participar. Seran sessions d'una hora i mitja que aniran des de les 17.30h fins a les 19h (primer horari) i des de les 19h fins a les 20.30h (segon horari). Trobareu tots els detalls del curs en la imatge d'aquesta notícia i en el formulari d'inscripció.

Darrera actualització: 23.06.2023 | 13:07