El Carnaval de Gurb, tot un èxit per tercer any consecutiu

Dimarts, 5 de març de 2024

Els carrers de Gurb van omplir-se aquest dissabte amb més de 400 participants en el segon Carnaval de Gurb, on van prendre part un total de 9 carrosses.

Més de 400 persones van disfressar-se aquest dissabte i van omplir els carrers i places de Gurb per celebrar una exitosa tercera edició del Carnaval de Gurb, que aquest 2024 va comptar amb 9 carrosses participants (7 d'elles competint en els diferents premis que es van atorgar enguany). L'afluència del públic també va ser molt bona, consolidant per tercer any una celebració que segueix guanyant força al nostre municipi. 

Totes les carrosses que participaven aquest 2024 van mostrar molt bon nivell, fins i tot les dues que van animar-se a participar malgrat no entrar dins de la llista. Les set que van lluitar pels premis del 2024 van ser els Enruscats, la Xerinola, Los Charro, els Tronats, els Kinkakau, els Xafarranxos i el Carrer Clàudia. També hi van prendre part els Engrescats de Gurb i una colla convidada de Manlleu. 

Els premis se'ls van repartir els Tronats (millor comparsa), els Kinkakau (millor coreografia) i els Xafarranxos (millor carrossa), malgrat que el nivell va ser tan alt que no va ser gens senzill escollir els guanyadors d'aquesta tercera edició del Carnaval de Gurb. 

En la posterior botifarrada es va compartir una bona estona entre tots els assistents i públic, arribant a més de 500 entrepans de botifarra preparats i servits al pavelló de Gurb per acabar la festa, que va tornar a ser un any més tot un èxit. 

Darrera actualització: 7.03.2024 | 16:43