El gurbetà Albert Orriols s'exhibeix al Ral·li Osona

Dilluns, 5 de juliol de 2021

Tot apuntava a un Ral·li Osona més obert que mai, però no va ser així. Albert Orriols es va mostrar intractable i no va donar cap opció als seus rivals, guanyant tots els trams disputats.

Jornada amb molta calor i molt de públic a les carreteres osonenques. I és que, després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia, els aficionats tenien ganes de benzina. I el 52è Ral·li Osona no va decebre, amb un recorregut espectacular.

El pilot gurbetà, amb Lluís Pujolar de copilot i amb el seu Skoda Fabia, va treure un temps considerable als seus perseguidors, que li va permetre finalitzar la prova sense ensurts: 1 minut i 31  segons al binomi Vinyes-Mercader (Baporo Motorsport), que va finalitzar segon i més de dos minuts (2’27”) al tercer classificat, Palomo-Mirón (Yakar Racing).

Amb aquest resultat, Albert Orriols es fica de ple en la disputa del campionat català i posa la cirereta al pastís d’un historial espectacular a la prova. Orriols ha guanyat en quatre ocasions i ha pujat al podi en 10 de les últimes 13 edicions.

Des del consistori volem felicitar a l’Albert i a tot l’equip per la victòria tan contundent. L'animem a seguir ampliant el seu palmarès. Felicitar també al seu fill Guillem que va debutar a la prova amb una bona actuació.

Darrera actualització: 5.07.2021 | 10:53