El Parc de Nadal torna a Gurb per segon any consecutiu

Dimarts, 3 de gener de 2023 a les 10:00

Es farà els dies 6, 7 i 8 de gener al Pavelló Municipal de Gurb i comptarà amb inflables, tallers, jocs i molt més per a nens i nenes a partir de 3 anys.

Per segon any consecutiu, i per amenitzar les vacances escolars dels més menuts de Gurb, torna el Parc de Nadal al Pavelló Municipal els dies 6, 7 i 8 de gener d'aquest 2023. La bona rebuda que va tenir aquesta proposta el 2022 ha estat clau per impulsar-ne la segona edició, novament organitzada de manera conjunta per l'Ajuntament de Gurb i El Femer.

En total seran tres dies ben plens d'activitats i propostes per als infants majors de 3 anys, tot i que el Parc de Nadal també disposarà d'un espai reservat per als nens i nenes d'entre 0 i 3 anys. Totes les activitats es concentraran al pavelló, que també tindrà servei de barra i, per assegurar la correcta organització, aforament limitat.

El Parc de Nadal es farà durant tres jornades, però en horaris diferents per tal que tots els nens i nenes puguin acostar-se a gaudir d'una bona estona. Concretament, els dies 6 i 7 de gener es farà de 4 de la tarda a 8 del vespre, mentre que el diumenge, 8 de gener, es farà al matí, de 10 del matí a 2 del migdia

Cada dia hi haurà inflables, tallers, jocs i moltes més sorpreses. Pel que fa al preu, l'entrada al Parc de Nadal tindrà el cost d'un euro, import que es destinarà íntegrament a les entitats benèfiques 'Una Navidad de ilusión' i 'Options Catalunya-Nepal'.

Darrera actualització: 03.01.2023 | 00:39