El ple de l'octubre, exprés i aprovat per unanimitat

Dimarts, 18 d’octubre de 2022

La sessió plenària va estar marcada per algunes esmenes, a ordenances fiscals i al terme municipal, i per la delegació del sanejament al Consell Comarcal.

El Ple Ordinari del mes d'octubre no va deixar massa sorpreses a l'Ajuntament de Gurb, que va veure com s'aprovaven tots els punts en l'ordre del dia per unanimitat i amb molta agilitat en la presa de decisions. La sessió, convocada pel dilluns 17 d'octubre, va durar menys de mitja hora i no va tenir massa punts sotmesos a debat. 

Com en cada ple, els primers punts a votar van ser l'aprovació de les actes anteriors i les factures superiors a 10.000 euros que, com sempre, es van aprovar per unanimitat. 

Els punts 3, 4 i 5 van ser els més destacats de la sessió, però tampoc van originar massa discussió i van ser aprovats per unanimitat de tots els partits del consistori. Els dos darrers consistien, sobretot, en esmenes i lleugeres modificacions tant en el terme municipal entre Vic i Gurb com en les ordenances fiscals del 2023. Cap d'elles incloïa canvis substancials i van rebre el vistiplau. 

El tercer punt de l'ordre del dia també va tenir protagonisme, ja que va aprovar la delegació de competències en el sanejament en alta i el control d'abocaments en el nostre municipi. Fins ara, aquestes competències eren de l'Ajuntament, que les va cedir al Consell Comarcal d'Osona. 

Finalment, i com és habitual, van passar per la taula plenària totes les llicències d'obres i decrets d'alcaldia, que també es van aprovar sense més debat. La sessió va donar-se per tancada pràcticament a les 9 en punt del vespre.

 

Darrera actualització: 10.12.2022 | 19:00