El Ple Ordinari de novembre, ràpid i del tot unànime

Dimecres, 15 de novembre de 2023

Els set punts de l'ordre del dia es van aprovar tots per unanimitat en un ple que va durar poc més de 5 minuts i que no va generar debat entre els assistents.

El Ple Ordinari del mes de novembre a l'Ajuntament de Gurb va saldar-se aquest passat dilluns, 13 de novembre, amb poc més de 5 minuts en un dels plens més ràpids de l'any. Tots els punts de l'ordre del dia, set en total, van aprovar-se per unanimitat de tots els assistents. 

Només hi va haver un punt on es va generar cert debat, aquest de la mà del grup de Junts per Gurb, que en l'aprovació de l'acta del ple anterior va manifestar que, després de tornar a llegir els documents, van veure que l'ordenança fiscal que va generar debat en el passat ple era tal com es va explicar, i que hi havia hagut un malentès. 

D'aquesta manera, des de Junts per Gurb es va donar el vistiplau a l'ordenança ja aprovada, però amb el vot en contra inicial de Junts. Tota la resta de punts van aprovar-se sense problema i sense debat, tancant la sessió quan passaven escassos minuts de les 20.40.

Darrera actualització: 15.11.2023 | 09:52