Els Reis d'Orient arriben a Gurb en una nit màgica

Divendres, 5 de gener de 2024

Malgrat haver estat una jornada marcada per una pluja molt necessària, l'afluència de públic ha estat molt bona en una nit totalment màgica per als infants.

Ses Majestats, els Reis d'Orient, han arribat aquesta nit a Gurb en una jornada que, malgrat haver estat marcada per la pluja, ha tornat a tenir una gran afluència de públic tant en la passada dels Reis pel poble com en el teatre del Molí de l'Esperança, on s'ha fet la rebuda formal a Melcior, Gaspar i Baltasar. Novament, qui més ha gaudit aquesta nit han estat els infants, que han pogut saludar personalment als Reis just abans d'anar a dormir d'hora per deixar-los treballar tota la nit. 

El pas de Ses Majestats per Gurb ha estat més ràpid de l'habitual a causa de la pluja, que ha obligat a alterar els plans que inicialment estaven previstos per la jornada d'avui. Tot i això, Melcior, Gaspar i Baltasar han fet una visita a tot el poble dins d'uns cotxes clàssics que els han portat fins al Molí de l'Esperança, on s'ha establert el campament reial. Allà ha estat on més públic s'ha concentrat, fent una cua que, finalment, ha valgut la pena per conèixer als Reis. 

De mica en mica han anat passant els infants a l'escenari per saludar els Reis i per fer entrega de les darreres cartes, just abans d'una nit amb molta feina per a Ses Majestats. Un cop feta la rebuda, i ja amb la clau que obre totes les portes de Gurb a les seves mans, els Reis d'Orient es posen ja a treballar per repartir tots els regals en una nit màgica que portarà molta felicitat i on, el primer regal, ja ha estat la pluja que ha caigut durant tota la tarda i nit, d'allò més necessària en una situació de sequera tan greu com l'actual.

Darrera actualització: 5.01.2024 | 22:36