En funcionament el carregador per a vehicles elèctrics a Gurb subvencionat pel Departament d'Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, Programa d'incentius a la mobilitat elèctrica.

Dimecres, 17 de gener de 2024

Permet la càrrega ràpida i semiràpida de dos vehicles de forma simultània, i ara per ara serà un servei totalment gratuït mentre es redacta la ordenança reguladora.

Des d'aquesta setmana ja ha entrat en funcionament el carregador per a vehicles elèctrics a Gurb situat situat a la Plaça de l'Amistat, consolidant un nou pas del nostre municipi que cap a una millora en la sostenibilitat. Aquest nou carregador permet la càrrega ràpida i semiràpida de vehicles elèctrics, amb un màxim de dos vehicles que podran carregar-se alhora. Actualment, es tracta d'un servei gratuït fins que es redacti l'ordenança fiscal reguladora d'aquest servei. 

Aviat, s'enllaçarà un tutorial per mostrar el funcionament d'aquest nou servei, que requereix una app que es pot descarregar directament a través del codi QR que podreu trobar en la màquina. L'aplicació és intuïtiva i et guia pas a pas per posar a carregar el vehicle a l'estació. 

Darrera actualització: 22.03.2024 | 11:55