En marxa el Casal de Nadal de Gurb amb bona participació

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 20:00

Els elfs Rin i Tin han visitat als més menuts i menudes de Gurb, que els donaran un cop de mà amb tot el que els faci falta durant aquest desembre i gener.

El Casal de Nadal de Gurb ha engegat motors aquesta setmana, concretament el dimarts 22 de desembre, amb molt bona participació i assistència d'infants del municipi. Els primers dies ja va comptar amb una bona participació, amb una vintena de nens i nenes, xifra que es mantindrà durant tots els dies que durin les activitats previstes per aquestes vacances de Nadal.

Coincidint amb el primer dia on els nens i nenes ja no tenien col·legi, els elfs Rin i Tin van arribar a Gurb amb moltes activitats i propostes per als participants. A més, també els van proposar a tots els infants una sèrie de reptes per dur a terme durant la durada d'aquest casal, per passar una experiència única i molt divertida.

Aquesta primera setmana els nens i nenes van passar-s'ho d'allò més bé amb una bona varietat de jocs, a més de preparar una postal de Nadal, pintar alguns dibuixos i preparar un tió ben vistós per emportar-se a casa.

El Casal de Nadal d'aquest 2022 va començar el 22 de desembre i s'allargarà fins al 5 de gener, i està enfocat directament a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys. Tot el casal es farà a Les Escoles de Gurb, des de les 8.30 del matí i fins a les 3 de la tarda.

Darrera actualització: 23.12.2022 | 19:11