Entrega de premis del Concurs de Dibuix i Fotografia de l’Estrella de la Creu de Gurb

Dimecres, 27 d'abril de 2022 a les 04:00

El passat dissabte 23 d’abril es va fer entrega dels premis del Concurs de Fotografia i Dibuix dels 20 anys de l'Estrella de la Creu de Gurb a la Sala de Cultura de l’Ajuntament de Gurb.

L’acte va estar presidit per l’alcalde de Gurb, Josep Casassas, la regidora de Cultura i Festes, Montserrat Parareda, i Toni Anguera i Miquel Pratdesaba com a membres del jurat de fotografia i dibuix.  

Aquest concurs es va iniciar per celebrar que el Nadal 2020-2021 va fer els 20 anys d’instal·lació ininterrompuda de l’Estrella de la Creu de Gurb que il·lumina el nostre municipi i que és visible des de tota la Plana de Vic. Donada la situació pandèmica no es van fer actes commemoratius, però enguany, aquest passat Nadal 2021-2022 es va voler compartir aquest fet amb la població de Gurb i tota la comarca a través d’un concurs de dibuix infantil i concurs de fotografia per Instagram patrocinat per l’empresa SEIDA i organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Gurb.

Els guanyadors del concurs de dibuix es van emportar un lot de productes de pintura i dibuix per continuar experimentant amb la seva expressió artística.

Pel què fa als guanyadors del concurs de fotografies i van haver 4 premis econòmics patrocinats per l’empresa SEIDA:

  • Primer premi: Carles Domènech
  • Segon premi: Eduard Estrada
  • Tercer premi: Pei Iborra
  • Premi millor foto local: Xevi Barriobero

Des de l’ajuntament volem donar gràcies a tots i totes per participar i mostrar-nos l’estrella de Gurb des de tots els angles i totes les òptiques possibles.

També volem agrair a tots els membres del jurat per ajudar-nos a triar els millors dibuixos i les millors fotografies del concurs.

Darrera actualització: 28.04.2022 | 11:42