Esmorzar d'escriptors per celebrar el Sant Jordi a Gurb

Dilluns, 24 d'abril de 2023 a les 12:00

Gurb va acollir aquest diumenge el segon esmorzar d'escriptors i escriptores d'Osona, amb molt bona participació i una jornada festiva i cultural

El segon esmorzar d'escriptors i escriptores d'Osona va tornar a omplir, un any més, els jardins del Mas Esperança de Gurb en una jornada on la cultura i l'ambient festiu van ser els principals protagonistes per celebrar la diada de Sant Jordi. Inclòs dins d'un programa farcit de propostes repartides durant tot el cap de setmana, l'esmorzar va ser una de les propostes més concorregudes del matí de diumenge.

Enguany es va comptar amb la presència de gairebé una trentena d'autors i autores de la nostra comarca, fent que aquesta segona edició fos, sense cap mena de dubte, la més concorreguda d'ençà que es va emprendre aquesta iniciativa. En la trobada els escriptors i escriptores van aprofitar per compartir opinions i xerrar en una de les dates més assenyalades en la seva professió.

Per tancar el matí, i també per animar una mica la jornada, aquest 2023 es va fer un 'Kahoot!' entre tots els assistents, per veure quin nivell de coneixement tenien en diferents aspectes literaris i diversos, i va ser l'escriptor Joan Roca Casals qui es va imposar en aquesta proposta del 2n Esmorzar d'Escriptors i Escriptores d'Osona. Posteriorment, durant tot el matí el Mas Esperança i diferents espais del municipi es van omplir de parades de llibres i roses per celebrar Sant Jordi.

Darrera actualització: 24.04.2023 | 10:32