Èxit de participació en el primer 'Gurb patina'

Dilluns, 15 d’abril de 2024

La participació tant en la jornada de portes obertes del matí com en els concursos de la tarda va ser molt bona, augurant la consolidació d'aquesta proposta.

Excel·lent participació i ambient el que es va viure aquest diumenge en la primera edició del 'Gurb patina', una iniciativa pensada per promocionar la pràctica esportiva tant de skate com de scooter al nostre municipi amb l'estrena el passat 2023 del skatepark municipal de Gurb. Va ser una jornada molt participada i amb molt bona rebuda, sobretot al matí, on un bon grapat de nens i nenes van acostar-se a la jornada de portes obertes per provar aquests esports. 

La tarda també va ser d'allò més concorreguda amb els concursos de trucs d'ambdues modalitats. Les inscripcions als concursos de 'bestrick' van ser bones, i el nivell que van mostrar tots els participants va ser molt elevat. En general, va tractar-se d'una jornada rodona, on tothom va poder gaudir de l'esport i augurant que aquesta pugui tractar-se d'una iniciativa que s'acabi consolidant en el calendari esportiu del nostre municipi. 

Va comptar amb la col·laboració de la Federació Catalana de Patinatge, del Consell Esportiu d'Osona i del club Skatia, qui va facilitar els monitors i tots els serveis per fer que aquesta fos una jornada rodona en tots els sentits. 

 

Darrera actualització: 15.04.2024 | 09:41