Èxit de participació en la 2a BTT de les 4 Parròquies

Dimecres, 25 d’octubre de 2023

Més d'un centenar de ciclistes van participar en la segona edició, que va comptar amb dos recorreguts i amb una samarreta d'obsequi per als participants. 

Molt bona participació aquest passat diumenge, 22 d'octubre, en la segona edició de la BTT de les 4 Parròquies de Gurb, amb un total de 110 participants que van repartir-se en dos recorreguts diferenciats i per a tots els nivells i gustos. Seguint la tònica del 2022, la pedalada va ser molt concorreguda i familiar, acabant amb un esmorzar per a tots els participants i una samarreta d'obsequi. 

Enguany la prova va comptar amb dos recorreguts diferenciats, sent el més llarg el que recorria les quatre parròquies de Gurb en un traçat de poc més de 43 quilòmetres i amb un desnivell positiu de més de 800 metres. El recorregut més curt, d'uns 20 quilòmetres de llargada, només va arribar fins a Sant Esteve de Granollers de la Plana, però també va comptar amb un desnivell positiu de prop de 180 metres. 

D'aquesta manera, vam poder gaudir aquest cap de setmana d'una gran jornada de ciclisme i comunió, fet que hagués estat impossible sense la col·laboració del Club Ciclista de Gurb, a qui li agraïm la tasca duta a terme en aquesta 2a BTT de les 4 Parròquies.

Darrera actualització: 25.10.2023 | 16:28