Èxit de públic als Vespres Musicals de Gurb

Dilluns, 30 d'agost de 2021 a les 00:00

Guillem Roma Trio va posar el punt final en el cicle de concerts d’estiu. Després de la bona acollida, la Regidoria de Cultura ja pensa en la pròxima edició.

Els jardins de l’Esperança i Sant Cristòfol de Vespella van acollir la segona edició dels Vespres Musicals a Gurb. El cicle va congregar prop de 800 persones de públic que va poder gaudir de música en directe en un entorn amb encant. Si bé les entrades eren gratuïtes, l’aforament estava limitat per complir amb els protocols exigits per a la prevenció de la pandèmia.

L’alcalde Josep Casassas va agrair la bona acollida i va afegir que “des de l’ajuntament volem que aquesta iniciativa, sorgida l’any passat, es vagi consolidant i volem repetir l’experiència de desplaçar els concerts en altres parròquies i indrets magnífics que tenim”.

La música del primer concert, que va tenir lloc el passat 1 d’agost, la van posar Pep Poblet, Txell Surt i Nito Figueres. Sust va posar veu a temes de Billie Joel, Queen, Gossos, Michael Jackson, Pau Riba o Supertramp, entre d’altres. Acompanyava la inconfusible veu de Txell Sust el binomi format per Pep Poblet i Nito Figueres. Hi varen assistir unes 250 persones.

Marc Parrot va protagonitzar el segon dels concerts dissabte 14 d’agost. Una proposta per espais especials i íntims amb les cançons del seu darrer disc. La parròquia de Sant Cristòfol de Vespella va ser el refugi que va acollir aquest peculiar espectacle que ressegueix textures electròniques i també acústiques que fan possible que públic i músics es fusionin en un sol element.

La personalitat pròpia i la creativitat de Guillem Roma Trio va tancar el cicle Vespres Musicals amb un concert aquest diumenge. Amb una proposta fresca, original i que fuig d’etiquetes, el músic osonenc va lluir la màgia de la seva música amb l’energia personal i propera que el caracteritza. Els seus sons es passegen per les tradicions llatinoamericanes unides als colors mediterranis i també als ritmes balcànics. Guillem Roma Trio va captivar un públic entregat que va omplir els jardins de l’Esperança.

La cirereta final la va posar un estel de cigonyes que va passar pel cel de l’Esperança posant el punt final en aquest magnífic cicle musical de Gurb.  

 

*Fotografies de Toni Márquez (@enganxat)

 

Darrera actualització: 30.08.2021 | 11:10