Fer música per fer comunitat, 20 anys de l'Escola de Música de Gurb

Dilluns, 21 de novembre de 2022 a les 10:00

El proper dijous 24 de novembre, el Dr. Jaume Ayats oferirà una xerrada a la Sala de Cultura de l’Ajuntament de Gurb. Una de les activitats programades per la setmana de Santa Cecília i en motiu de celebració dels 20 anys de l'EMMG.

Jaume Ayats i Abeyà és músic i professor d'etnomusicologia a la UAB. Doctor en Història de l'Art (especialitat de musicologia) per la Universitat Autònoma, llicenciat en Filologia Catalana per la UB, i professor de violí pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Ha estat director del Museu de la Música de Barcelona entre el 2012 i el 2020.

També ha realitzat estudis d'etnomusicologia a l'École des Hautes Études en Sciences Sociales de París. Ha escrit la seva tesi doctoral sobre l'expressió sonora de les multituds en el món urbà europeu i ha investigat la música oral catalana amb el Grup de Recerca Folklòrica d'Osona. Ha treballat com a instrumentista d'orquestra (a l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, i a l'Orquestra Simfònica del Vallès). 

L’acte començarà a les 19:30h i s’emmarca dins els actes de la festa major. Una activitat oberta a tot el públic de la comarca organitzada per l’EMMG i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gurb.

Darrera actualització: 21.11.2022 | 10:26