Fer música per fer comunitat, 20 anys de l'Escola de Música de Gurb

Dilluns, 21 de novembre de 2022

El proper dijous 24 de novembre, el Dr. Jaume Ayats oferirà una xerrada a la Sala de Cultura de l’Ajuntament de Gurb. Una de les activitats programades per la setmana de Santa Cecília i en motiu de celebració dels 20 anys de l'EMMG.

Jaume Ayats i Abeyà és músic i professor d'etnomusicologia a la UAB. Doctor en Història de l'Art (especialitat de musicologia) per la Universitat Autònoma, llicenciat en Filologia Catalana per la UB, i professor de violí pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Ha estat director del Museu de la Música de Barcelona entre el 2012 i el 2020.

També ha realitzat estudis d'etnomusicologia a l'École des Hautes Études en Sciences Sociales de París. Ha escrit la seva tesi doctoral sobre l'expressió sonora de les multituds en el món urbà europeu i ha investigat la música oral catalana amb el Grup de Recerca Folklòrica d'Osona. Ha treballat com a instrumentista d'orquestra (a l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, i a l'Orquestra Simfònica del Vallès). 

L’acte començarà a les 19:30h i s’emmarca dins els actes de la festa major. Una activitat oberta a tot el públic de la comarca organitzada per l’EMMG i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gurb.

Darrera actualització: 21.11.2022 | 10:26