Festa Major Gurb 2022

Dilluns, 7 de novembre de 2022

Benvolguts veïnes i veins,

Després de dos anys de moltes incerteses, la Festa Major d'enguany ha de servir-nos a tots plegats per tornar a la normalitat i sobretot retrobar-nos amb tots aquells costums i tradicions de sempre i també per consolidar-ne d'altres de més recents, però no per això menys importants.

El concert jove, el teatre, la festa de la gent gran, la matinal infantil, la xerrada sobre el turó del castell de Gurb, el pregó, el sopar temàtic, el concert, la missa en honor del sant patró, el ball de Festa Major, l'sketchcrawl de dibuix, la cursa/caminada benèfica per Osona contra el Càncer, el trofeu de festa major, el Pelegrí de Gurb, el castell de focs i una llarga llista d'activitats de festa i xerinola que ens han de portar a reviure records d'infantesa i viure amb il·lusió i alegria la Festa Major 2022 amb totes aquelles persones amb qui tant de gust ens bé passar-hi una bona estona.

Una Festa Major que com cada any és possible gràcies al Consell Jove, la Comissió de Festes i una gran quantitat de col·laboradors i col·laboradores, a qui vull agrair el seu esforç i compromís amb el nostre estimat municipi. Us convido, doncs, a viure Gurb i la seva Festa Major amb intensitat força i alegria.

Bona Festa Major!

Josep Casassas i Jordà

Alcalde.

Darrera actualització: 7.11.2022 | 11:49