Festes de Primavera

Dilluns, 6 de maig de 2019 a les 00:00

Un any més arriben les festes de primavera al nostre poble.

La popular caminada a la Creu de Gurb celebrada el passat 1 de maig, va donar el tret de sortida de les Festes de Primavera d’enguany i aquest cap de setmana l'aplec de Palau a l'Ermita de Santa Maria de Palau i la XXIII festa de la vellesa han sigut els següents actes de les Festes.

El propers dos caps de setmana també hi haurà activitats amb un torneig de ping-pong i la final de copa catalana de gimnàstica rítmica. El dissabte 18 tindrà lloc la cursa de font a font del Institut de Gurb, i el diumenge 19 un ampli ventall d’activitats a Granollers de la Plana per celebrar la Festa de Sant Isidre. I una trobada de bateries d’Osona a la plaça de l’Esperança tancarà les activitats de maig.

Encetarem el mes de juny la tarda del dissabte dia 1, amb el lliurament dels premis literaris i l’actuació de l’escola de música de Gurb. El següent divendres 7 de juny al vespre es celebrarà el sopar cloenda de futbol de l'UE Gurb al pavelló de Gurb, i el dissabte 8 de juny al matí es celebrarà la festa de final de curs del CEIP Les Escoles de Gurb. El dilluns 10 l’aplec de l’ermita de Santa Anna. La música agafarà el protagonisme els següents dies. De l’11 al 20 tindran lloc les audicions musicals de l’escola de música. El dijous 13 el protagonisme serà pels nois i noies de l’institut que ens portaran a l’escenari el seu musical. L’endemà es celebrarà amb un sopar la cloenda d’activitats esportives d’adults.

El dissabte 15 la festa de cloenda de les activitats esportives amb la disputa del VI torneig Vila de Gurb de futbol 7 Benjamí, el festival de patinatge i el de gimnàstica rítmica. Tancarem el dia amb els 11 anys de l'obertura del Punt Jove amb un sopar i espectacle al Femer.

Per finalitzar les festes de primavera, les festes del barri del Soler amb múltiples activitats el darrer cap de setmana de juny.

Esperem que gaudiu de la primavera i gaudiu de les festes i activitats. Podeu consultar el detall de les activitats al document adjunt.

Darrera actualització: 09.03.2020 | 00:00