Final de festa pel record a la Festa Major de Gurb

Divendres, 1 de desembre de 2023

Els darrers dies del mes de novembre ens van deixar el remat final d'actes de Festa Major, culminant el dia de Sant Andreu, amb la missa i el castell de focs.

Els darrers dies de Festa Major a Gurb van deixar-nos un final de festa apoteòsic i pel record, tancant una festa que ens ha deixat activitats i propostes de tota mena i per a tots els gustos. El remat final el vam gaudir el dia de Sant Andreu, el dijous 30 de novembre, dia en el qual vam gaudir de la tradicional missa de Festa Major acompanyada de les melodies de la Coral de Gurb. 

Aquell mateix dia, ja al vespre, va arribar també el tradicional castell de focs, que va il·luminar el cel de tot el poble amb una gran exhibició per donar per acabada la gran festa de Gurb aquest 2023. Malgrat ja haver passat el castell de focs, la nit encara ens tenia preparada una proposta més: l'estrena de l'obra de teatre 'Boeing, Boeing', a càrrec del grup 'La Gronsa del Molí' al Molí de l'Esperança. Aquesta obra també es va passar el dissabte i diumenge, com a afegits al gran programa de Festa Major d'enguany.

Ja per tancar del tot el programa d'activitats, el diumenge 3 de desembre també va ser torn de la missa en sufragi dels fidels difunts, a les 10 a la parròquia de Sant Andreu de Gurb.

Darrera actualització: 3.12.2023 | 13:48