Gala d'entrega dels premis de fotografia i dibuix

Diumenge, 23 d'abril de 2023 a les 11:00

Divendres es va fer entrega dels premis del segon concurs de fotografia i dibuix 'Estrella de Gurb', amb bona participació i millora en el nivell de creacions.

Millora en el nivell i en la participació en el segon concurs de fotografia i dibuix de l'Estrella de Gurb, Memorial Lluís Vila, que enguany va tornar a comptar amb un concurs d'Instagram i amb un certamen artístic. Aquests concursos, celebrats per segon any consecutiu al municipi, van estar organitzats de manera conjunta entre l'Ajuntament de Gurb i l'empresa Seida.

Com l'any passat, en la modalitat de fotografia es van escollir les tres millors, corresponent a Albert Solà, Manel Pablo i Dolors Bassegoda, respectivament, mentre que el concurs de dibuix se'l va emportar la jove Txell Estrada. Tots ells van rebre de la mà de l'alcalde de Gurb, Josep Casassas, i d'un dels membres del jurat, Toni Anguera, el reconeixement com a guanyadors d'aquest certamen.

Any rere any, el Concurs de Fotografia a Instagram i Dibuix 'Estrella de Gurb', Memorial Lluís Vila, va guanyant més adeptes en totes dues modalitats, fent que a poc a poc es vagi consolidant com un clàssic en els certàmens artístics a Gurb. Sempre se celebra durant les dates de Nadal, obrint-se les bases cap a finals del mes de desembre i tancant-se a mitjans de gener.

Darrera actualització: 22.04.2023 | 18:53