Gran participació i nivell al 35è concurs literari de Gurb

Diumenge, 18 de juny de 2023

El Teatre del Molí de l'Esperança va omplir-se de gom a gom per presenciar l'acte d'entrega dels premis, que aquest 2023 va comptar amb molts accèssits.

Gran nivell literari el que van mostrar tots els participants en la 35a edició del Concurs Literari organitzat per l'Ajuntament de Gurb, sent la prova més clara la gran quantitat de premis, accèssits i reconeixements que es van entregar en la gala de clausura que va tenir lloc ahir, dissabte 17 de juny.

El Teatre del Molí de l'Esperança va ser l'espai escollit per una gala que va penjar el cartell de "ple", omplint tots els racons de l'espai municipal amb participants i familiars d'arreu de la comarca i fins i tot del país. La 35a edició va comptar amb participació no només de gurbetans/es i osonencs/ques, ja que també hi havia representants de Martorelles, La Palma d'Ebre o Besalú, per citar-ne alguns. 

Pel que fa a la representació local, a la gala d'entrega dels premis també es va comptar amb la presència de mestres dels cinc centres acadèmics amb més participació en aquest concurs, tots ells de la nostra comarca: Sant Genís i Santa Agnès de Taradell, El Petit Miquel de Vic, Mare de Déu del Sol del Pont i Les Escoles i l'Institut de Gurb.

La gala va ser el punt final a una nova edició que, seguint la tònica dels darrers anys, només fa que incrementar el nivell d'unes obres que no deixen de superar-se any rere any. Alhora, el XXXV Concurs Literari de Gurb va tornar a ser un èxit rotund en participació, consolidant-lo com un dels certàmens més reconeguts i tradicionals a la comarca i al territori.

Darrera actualització: 18.06.2023 | 18:07