Granollers de la plana es vesteix de gala per la Festa Major

Dimecres, 26 de juliol de 2023

La tradicional festa de Granollers de la Plana ens portarà activitats de tota mena, des de cinema a la fresca a un gran sopar o el concert d'havaneres.

La Festa Major de Sant Esteve de Granollers de la Plana està al caure, i això és sinònim de moltes activitats i propostes ben diferents per gaudir de l'estiu amb bona companyia i molta diversió. La gran festa a la parròquia gurbetana arriba amb un bon cartell d'activitats, on destaquen idees per a tota la família i per a tots els gustos. 

Aquest mateix dimecres es donarà el tret de sortida a la Festa Major amb una jornada de cinema a la fresca, previst a les 10 del vespre al Pla de Granollers. La segona proposta que vesteix el cartell d'aquest 2023 no és una altra que la primera edició del Torneig de Futbol al camp de La Cabra, previst per dijous 27 a les 8 de vespre. 

La nova proposta esportiva de les festes de Granollers de la Plana aportarà aire fresc a una festa que seguirà el mateix divendres amb una conferència a càrrec de David Serrat i Congost del Castell de Vilagelans que tractarà sobre els "Viatges extraordinaris" de Jules Verne, a mig camí entre la ciència i la imaginació. Serà divendres 28 a les 9 del vespre a les escoles.

La nit de dissabte ens té preparat el gran sopar de Festa Major, previst a les 9 del vespre a les escoles, que servirà per agermanar tots els veïns i veïnes en un àpat de germanor i bona companyia. Per tal de poder-hi assistir cal haver-se inscrit prèviament.

El cartell de Festa Major el tancarà la missa solemne i el gran concert d'havaneres, totes dues propostes concentrades el diumenge. L'ofici a l'església parroquial de Sant Esteve serà a les 11 del matí, i comptarà amb la col·laboració de Núria Serrat i amb repic de campanes en acabar, a més d'un beure per a tots els assistents. 

El darrer acte de la Festa Major serà ja a dos quarts de 9 del vespre, al pla de Granollers, on el grup Peix Fregit oferirà un concert d'havaneres amb rom cremat per a tothom per tancar de la millor manera i amb la millor música un cap de setmana ple de festa i activitat a Sant Esteve de Granollers de la Plana. 

Per rematar la festa, ja a principis d'agost, arribarà també una jornada de ioga en família (el 2 d'agost de 18.30h a 19.30h) i un concurs de tirada de Bitlles Catalanes, a les 8 del vespre a les escoles amb ressopó inclòs. Finalment, dissabte 5 serà el torn de la pedalada popular de Granollers de la Plana i de la XXIII Caminada nocturna, a les 9 amb sortida a les escoles i piscolabis en acabar.

Darrera actualització: 3.08.2023 | 17:00