Gurb celebra el sisè aniversari de l'1 d'octubre

Dilluns, 2 d’octubre de 2023

Aquest diumenge van tenir lloc totes les activitats programades per celebrar el sisè aniversari del referèndum de l'1 d'octubre, amb bona participació.

Una cinquantena de persones van acostar-se a Gurb aquest diumenge per celebrar el sisè aniversari del referèndum d'independència de l'1 d'octubre, jornada que va estar marcada per l'ambient festiu, però també per l'esperit reivindicatiu que va marcar el programa d'actes d'aquest 2023. 

Ja de bon matí, a les 10, un bon grup de persones va reunir-se a Les Escoles de Gurb per encapçalar la cercavila que, amb el so dels Grallers, va posar rumb cap a la plaça U d'octubre, on van concentrar-se tots els actes institucionals de la jornada. Un cop allà, ja a partir de dos quarts d'onze, va arribar el moment dels parlaments institucionals i reivindicatius, a càrrec de Josep Casassas, seguits de la hissada de la senyera i el cant dels Segadors, amb tots els assistents cantant a uníson i a ple pulmó. 

Un cop va finalitzar tot l'acte, tots els assistents en aquesta jornada van compartir una xocolatada per acabar d'arrodonir una jornada festiva, de record i, sobretot, reivindicativa. 

Darrera actualització: 3.10.2023 | 14:49