Gurb dona dues bicicletes elèctriques a Protecció Civil

Dissabte, 12 de novembre de 2022 a les 18:00

La donació feta per l'Ajuntament de Gurb és en agraïment a la col·laboració en diversos actes per part del Servei de Protecció Civil de Vic.

L'Ajuntament de Gurb va fer entrega, dissabte 12 de novembre al matí, de dues bicicletes elèctriques al Servei de Protecció Civil de Vic. En l'acte d'entrega hi van participar dos voluntaris del cos de Protecció Civil de Vic, la regidora d'Educació i Joves i Convivència i Seguretat de l'Ajuntament de Vic, Elisabet Piella, i Pere Miralpeix i Josep Casassas com a regidor d'Obres i Serveis i alcalde de l'Ajuntament de Gurb, respectivament.

Elisabet Piella i Josep Casassas rebent les impressions d'un dels voluntaris

La cessió d'aquestes dues bicicletes s'ha fet en agraïment a la col·laboració i ajuda que el Servei de Protecció Civil de Vic ha ofert al municipi durant la realització de diferents esdeveniments amb gran afluència de gent. Sense anar més enllà, la Festa Major del 2021 va comptar amb una marcada presència d'efectius, així com esdeveniments esportius com la Pedalada de les 4 Parròquies, el Carnestoltes 2022 o la Festa Major d'enguany.

Cal destacar que, a més de l'ajuda en esdeveniments puntuals, el cos de Protecció Civil de Vic també ha realitzat campanyes de conscienciació i pacificació del trànsit a la zona de l'Institut de Gurb. La presència d'efectius i voluntaris de Protecció Civil sempre ha estat entre els cinc i vuit efectius. 

 

Bicicletes per facilitar-los els desplaçaments

S'ha optat per fer entrega de dues bicicletes elèctriques a causa del servei que aquestes poden proporcionar al cos en un futur. Aquestes ja van ser entregades fa uns dies, i durant l'acte formal d'entrega tots dos voluntaris van destacar la versatilitat dels vehicles, als quals estan convençuts que els donaran molt rendiment i els facilitarà els desplaçaments.

Tots dos s'han mostrat molt contents i han traslladat l'agraïment de part de tot el cos per la donació rebuda.


Els voluntaris de Protecció Civil provant les dues bicicletes elèctriques cedides

Per cloure l'acte d'entrega, tots dos voluntaris han pogut provar in situ les dues bicicletes elèctriques, ja perfectament equipades per a la realització de les tasques més habituals del cos de Protecció Civil de Vic.

Darrera actualització: 12.11.2022 | 16:39