Gurb inaugurarà l'skatepark el dissabte 21 de gener

Dimarts, 17 de gener de 2023 a les 16:00

Aquest pròxim dissabte, 21 de gener del 2023, s'inaugurarà el parc de patinatge de Gurb amb un matí ple de tallers, activitats, obsequis i demostracions.

Després de diversos mesos de treballs, aquest dissabte s'inaugurarà i estrenarà el parc de patinatge de Gurb, ubicat davant del parc de l'Era. A partir de les 10 del matí del dissabte, 21 de gener, ja hi haurà activitats i tota mena de tallers i propostes per utilitzar per primera vegada aquest espai obert a tota la població.

Des de bon matí estan previstos tallers centrats en l'skate per a tots els nivells i edats, que s'allargaran durant pràcticament tot el matí. A les 12 del migdia es farà l'acte d'inauguració oficial, per part de la representació oficial del consistori gurbetà.

Les activitats no es quedaran aquí ni molt menys, ja que a la tarda també hi ha propostes d'allò més interessants per gaudir d'aquest nou espai. A partir de les 3, i fins a les 5 de la tarda, es faran diverses exhibicions i un concurs de "best trick". A més, durant tota la jornada també hi haurà obsequis en material d'skate per als assistents i participants en les activitats.

Per amenitzar encara més la jornada, també hi haurà servei de bar, que oferirà un menú d'entrepà de botifarra i beguda per només cinc euros. A resumits comptes, una jornada rodona per inaugurar un espai d'allò més interessant per als joves (i no tan joves) de Gurb tot passant un dia entretingut i ple d'activitats centrades en el món de l'skate.

Darrera actualització: 27.01.2023 | 08:50