Gurb organitza la darrera campanya de donació de sang de l’any, aquest desembre

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 00:00

Les donacions de desembre són clau per iniciar el 2021 amb unes reserves òptimes. Cal reservar hora per donar sang a donarsang.gencat.cat

La donació de sang serà essencial per garantir els tractaments de les properes setmanes.

Gurb acull dilluns 21 de desembre la campanya de donació de sang al Femer, C/ Mas de l’Esperança s/n, de 10 a 14 i de 17 a 21 h.  Aquesta donació de sang serà essencial per garantir els tractaments de les properes setmanes

Cal reservar cita prèvia des del web donarsang.gencat.cat o a través del telèfon d’atenció al donant 935 573 566.

Per què són essencials les darreres donacions de l’any?

Arriba el mes de desembre i, novament, la donació de sang serà essencial per garantir els tractaments de les properes setmanes. En pocs dies arribarà el Nadal, períodes en què la donació baixa pel canvi d’hàbits de la ciutadania.

És per això que les properes setmanes és important disposar de 800-1000 donacions diàries per garantir els tractaments del final d’any, amb especial atenció a les plaquetes, que caduquen als cinc dies i són essencials per als pacients oncològics.

La darrera donació de l’any serà més important que mai, i s’han preparat prop de 60 campanyes setmanals arreu perquè sempre tingueu opcions a prop, sense fer desplaçaments.

Totes les campanyes es poden consultar des del web donarsang.gencat.cat.

Darrera actualització: 16.12.2020 | 12:41