Gurb participa en la commemoració del 75è aniversari del Club Tennis Vic

Dimecres, 22 de març de 2023 a les 16:00

L'alcalde de Gurb, Josep Casassas, va ser present i fer entrega d'un reconeixement a la família del Club Tennis Vic en l'acte del 75è aniversari del club.

El consistori gurbetà va participar en la celebració del 75è aniversari que assoleix aquest 2023 el Club Tennis Vic, que té les seves instal·lacions en terrenys municipals de Gurb. La representació gurbetana va estar presidida per l'alcalde, Josep Casassas, que va participar activament en la cerimònia i que també va fer entrega d'una reproducció de l'Ajuntament de Gurb en reconeixement d'aquesta efemèride.

En l'acte del passat dilluns, 20 de març, Casassas va fer valdre la visió de futur que va tenir l'entitat en el moment de la seva fundació, només nou anys després d'haver acabat la Guerra Civil Espanyola, i que ha mantingut al llarg de tots els seus anys de vida.

En el seu parlament, l'alcalde de Gurb també va explicar algunes anècdotes sobre el primer expedient d'obres que el Club Tennis Vic va demanar al consistori gurbetà, datat de l'any 1969, i que promovia la instal·lació del club on hi ha les instal·lacions actualment, dins del terme municipal de Gurb. Va acabar el parlament felicitant a tota la família del Tennis Vic i desitjant-los poder celebrar molts anys més.

Darrera actualització: 22.03.2023 | 13:47