Gurb recull el reconeixement de l’Administració Oberta 2020

Dimecres, 5 de maig de 2021

L’Ajuntament de Gurb guardonat dins el “Top 10” en la seva categoria en un acte presidit pel Conseller Jordi Puigneró.

Aquest dimecres 5 de maig va tenir lloc l’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta a la Casa Golferichs de Barcelona. L’acte va comptar amb la participació de l’Honorable Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, i President de l’AOC, Jordi Puigneró i el President de Localret i vicepresident de l’AOC, Jaume Oliveras. A causa de l’actual situació de pandèmia, l’acte es va fer en un format virtual per tots els ens que rebien el reconeixement i es va poder seguir en directe per Youtube.

L’Ajuntament de Gurb va ser premiat dins els “Top 10” en la seva categoria: la de municipis d’entre 1.001 a 5.000 habitants.

L’alcalde Josep Casassas destacava que: “per un municipi com Gurb és important ser reconeguts. Complir els índexs no és fàcil i requereix un esforç per part de tot el personal, tècnics i regidors aquí els vull agrair molt la seva tasca i dedicació. Són ells qui han fet possible aquest guardó. Estic segur que seguiran dedicant esforços per millorar. A tots ells moltes gràcies i felicitar també la resta d’ens premiats, especialment els d’Osona

Aquests reconeixements, que atorga l’AOC (Administració Oberta de Catalunya), es concedeixen als ajuntaments i consells comarcals de Catalunya que han destacat en la implantació de l’administració digital a les seves organitzacions.

El Consorci AOC atorga aquestes distincions d’acord amb uns indicadors objectius a partir de l’anàlisi dels webs dels 947 ajuntaments i els 42 consells comarcals de tot Catalunya i de l’ús que fan dels serveis del mateix consorci. L’objectiu dels guardons és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la transformació digital en la relació dels ens amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

En aquest enllaç es pot consultar la Metodologia dels Reconeixements Administració Oberta.

Més informació: web Reconeixements Administració Oberta 2020

Darrera actualització: 7.05.2021 | 08:29