Gurb signa un conveni de col·laboració amb la FCP

Dissabte, 5 de novembre de 2022 a les 00:00

L'objectiu del conveni és desenvolupar l'skateboarding i altres disciplines al municipi.

L'acord signat aquesta setmana, té una durada de dos anys i es tracta del primer conveni que la FCP signa amb un ajuntament per assessorar i dur a terme projectes en matèria de skateboarding i altres disciplines de la federació.

Aquesta setmana va tenir lloc la presentació del conveni de col·laboració entre la Federació Catalana de Patinatge i l'Ajuntament de Gurb. Un acord que finalitza el 31 de desembre de 2023, en què es comprometen a fomentar les disciplines de la roda petita a Gurb.

Des de fa setmanes que amb l'assessorament tècnic de la FCP s'està construint el nou skatepark construït per Vulcano Skateparks, del qual es preveu ser un espai roller amb molt potencial. Després de la signatura del document, feta a l'Ajuntament, els membres de la delegació de la FCP, amb el president Benjamí Pons al capdavant; van visitar les obres de construcció d'aquesta futura instal·lació i conèixer de primera mà com serà.

L'acord ha quedat oficialitzat amb les signatures de Josep Casassas, alcalde de Gurb, i de Benjamí Pons, president de la FCP.  Acompanyats per Pere Miralpeix, regidor d'esports de la localitat; Lluís Franch, tècnic d'esports del municipi; Alfred Cano, responsable del Comitè Català d'skateboarding de la FCP; i Albert Cucarella, gerent de la FCP. 

També es va acordar fer una jornada de dinamització conjunta quan el Skatepark estigui acabat.

 

Darrera actualització: 05.11.2022 | 10:01