Gurb torna a gaudir dels pastorets de les Escoles

Dissabte, 17 de desembre de 2022 a les 16:00

Un total de 127 alumnes de P5 i de 2n i 6è de Primària van oferir un any més els pastorets, acompanyats de 49 alumnes de 4t formant el cor i l'orquestra.

Després de dos anys sense pastorets a causa de la pandèmia, aquest 2022 es va poder recuperar la tradicional actuació dels alumnes de les Escoles de Gurb amb un èxit total tant en la participació dels estudiants com en l'assistència per part del públic. 

Participant tant sobre l'escenari com acompanyant l'actuació amb les seves veus i la seva música, hi van prendre part un total de 176 alumnes del centre, de bona part dels grups escolars. Concretament, els grups encarregats de l'obra de teatre van ser els de P5 i segon i sisè de Primària, mentre que els alumnes de quart de Primària van encarregar-se del cor i l'orquestra sota la direcció de Xevi Font. 

 

Dues funcions i molt bona assistència

La data de l'estrena de l'obra d'enguany va ser el divendres, 16 de desembre, quan es van fer dues funcions al llarg de tot el dia. La primera es va fer al matí, i va ser a porta tancada per a tots els infants de l'escola i per als usuaris de la Residència Bellaterra, el Grup de Ball de Gurb, l'Espai Activa't i el Casal de la Gent Gran. Tothom va gaudir molt de l'espectacle que van oferir els artistes d'aquest 2022. 

Ja a la nit, es va tornar a repetir la sessió, però aquesta vegada per totes les famílies dels infants de l'escola. L'assistència va ser excel·lent en la darrera funció del dia, recuperant l'esperit nadalenc que feia dos anys que no es podia viure a causa de la pandèmia. Va ser una nit rodona i on tothom va poder admirar el bon teatre que van oferir els alumnes de Les Escoles. 

Ja en acabar, des de l'organització van voler donar les gràcies a tothom qui va fer possible recuperar aquesta tradició, incloent-hi els col·laboradors, els tècnics de llum i de so, l'AFA de les Escoles de Gurb, el monitoratge, PAS i l'equip docent i, finalment, a l'Ajuntament de Gurb. 

Darrera actualització: 17.12.2022 | 14:01