Inaugurada la nova sala de ioga a Gurb

Divendres, 17 de febrer de 2023

Aquesta setmana va obrir les portes el nou equipament, situat a la tercera planta de les Escoles Velles, nascut gràcies als pressupostos participatius.

Gurb va estrenar aquesta setmana la nova sala de ioga municipal, que permetrà a totes les usuàries i usuaris que habitualment practiquen aquest esport tenir un espai perfectament adaptat a les seves necessitats i pensat per acollir sessions d'aquesta activitat saludable.

La sala de ioga es troba a la tercera planta de les Escoles Velles, i compta amb un terra de parquet, il·luminació ambiental amb tecnologia LED i un equip de música que es connecta als dispositius intel·ligents mitjançant Bluetooth. Tot aquest equipament facilitarà i amenitzarà encara més les sessions que ja tenien lloc al municipi.

La proposta que ha permès crear aquest nou equipament va sorgir dels pressupostos participatius del 2022, i ja ha esdevingut tota una realitat. En la inauguració hi van assistir i participar totes les usuàries, que van estrenar-la amb una bona sessió de ioga i una xocolatada preparada per la Lourdes Grifell i l'Angelina Cabanes.

D'ara endavant, aquest nou espai estarà directament destinat a la pràctica del ioga, sent el punt neuràlgic on es concentraran totes les sessions fetes a Gurb.

Darrera actualització: 17.02.2023 | 17:27