Inaugurada l'exposició de pessebres a la Sala de Cultura

Diumenge, 18 de desembre de 2022

Aquest passat divendres, 16 de desembre, va inaugurar-se un any més l'exposició de pessebres a Gurb, amb un total de 12 diorames exposats enguany.

Les festes de Nadal han arribat a Gurb amb una de les tradicions més arrelades a la nostra cultura: la construcció i perfecció dels pessebres per adornar les cases durant aquestes festivitats. A Gurb, un any més, tornarem a gaudir de l'exposició de pessebres i diorames, que des d'aquest passat divendres, 16 de desembre, ja es pot visitar.

La col·lecció està ubicada a la Sala de Cultura, a l'Ajuntament de Gurb, i disposa d'un total de 12 diorames elaborats per pessebristes de tots nivells i de tots els racons de la comarca.

La inauguració va ser aquesta setmana passada, a les 7 de la tarda, i va comptar amb la presència d'un bon reguitzell de persones que es van acostar a gaudir dels diorames per primera vegada.

A més, aquest 2022, els 12 pessebres exposats també estan acompanyats d'una pintura feta per Miquel Pratdesaba, amb personatges de pessebres actuals.

Durant aquestes festes podeu acostar-vos a visitar l'exposició i els pessebres presents, tots ells amb bona quantitat de detalls i ambientats en diferents espais.

Darrera actualització: 17.12.2022 | 15:17