Inaugurat l'skatepark de Gurb amb un dia ple d'activitats

Diumenge, 22 de gener de 2023 a les 16:00

A les 12 de migdia es va fer l'acte d'inauguració oficial, però durant tot el matí es van organitzar tallers i, per la tarda, un concurs de 'best trick'.

Molt bona assistència i participació en la jornada d'inauguració oficial del nou skatepark de Gurb, que va estar farcida d'activitats i propostes per a tots els amants d'aquests esports. La inauguració va comptar amb representació de l'Ajuntament de Gurb, de la Federació Catalana de Patinatge (FCP) i de les empreses Skatia i Vulcano

Des de bon matí les activitats ja omplien de vida el nou parc de patinatge del municipi, amb tallers per als més menuts iniciats a les 10 del matí. Skatia va ser l'encarregada d'organitzar i dinamitzar les activitats que es van fer durant tota la jornada i que van agradar molt a tots els participants. 

A les 12 del migdia va arribar el moment de la inauguració oficial, amb parlaments de tots els involucrats: Josep Casassas, Montserrat Faro i Pere Miralpeix per part de l'Ajuntament de Gurb i Quim Pastor i Alba Molina com a representants de la FCP.

Un dels aspectes destacats en els parlaments va ser l'estreta col·laboració entre l'ajuntament i la federació en la creació d'aquest skatepark, que ja s'ha concebut de tal manera que estigui homologat per a acollir competicions oficials organitzades per la FCP. El disseny del parc ha recaigut en mans de l'empresa Vulcano, també present en l'acte d'inauguració. 

Ja per acabar la jornada, durant tota la tarda es va celebrar el concurs de best trick, amb molt bona participació i nivell. En acabar es van repartir premis per als autors i autores dels millors trucs per tancar un dia rodó al voltant de l'skate al municipi, oficialment inaugurat i obert a tots els gurbetans i gurbetanes.

Darrera actualització: 27.01.2023 | 08:51