Iniciada la prova pilot del servei de transport a l'Espai Activa't

Divendres, 8 de setembre de 2023 a les 09:00

Aquesta primera setmana de setembre ha estat la primera en la qual s'ha ofert el servei, que aspira a consolidar-se per facilitar els trasllats als usuaris de l'Espai Activa't.

Primera setmana tancada amb molt bones sensacions a la prova pilot del nou servei de trasllat d'usuaris a l'Espai Activa't de Gurb. Aquest nou mitjà de transport aspira a consolidar-se com un mecanisme per facilitar el transport i l'assistència de les persones grans i dependents del nostre municipi a l'Espai Activa't.

 

El trasllat es fa amb el vehicle elèctric que va adaptar l'Ajuntament de Gurb el passat 2022, que en aquest cas està conduït per un usuari de l'empresa social Areté. Ara per ara, aquest nou servei s'ofereix només tres vegades a la setmana (dilluns, dimecres i divendres), però ho fa amb l'objectiu de poder incrementar la freqüència en un futur si segueix en bona línia. 

La recollida als domicilis dels usuaris de l'Espai Activa't es fa al voltant de les 9 del matí amb la furgoneta, adaptada també per al trasllat de persones en cadira de rodes, i, un cop finalitzada la jornada matinal a l'Espai Activa't, es retorna totes les persones a casa seva al voltant de la 1 del migdia. 

Durant aquesta primera setmana, el servei ha comptat també amb el suport i visita de la regidora de Salut, Qualitat de Vida i Benestar de l'Ajuntament de Gurb, Margarita Oriol, que ha acompanyat alguns dels usuaris i usuàries del servei per conèixer de primera mà les seves sensacions.

Darrera actualització: 08.09.2023 | 08:33