Inscripcions ja obertes per als casals d'estiu a Gurb

Dijous, 25 de maig de 2023 a les 08:00

Des d'aquest dijous, 25 de maig, ja es poden tramitar les inscripcions al Casal d'Estiu, per a infants d'i3 a 6è, i al Lokal d'Estiu, per a joves d'ESO.

Els casals d'estiu a Gurb encaren ja la recta final per oferir als infants i joves del municipi un estiu inoblidable i ple d'activitats per a totes les edats. Des d'avui mateix, dijous 25 de maig, i fins al 8 de juny en tots dos casos, ja es poden tramitar les inscripcions en línia per evitar quedar-vos sense plaça per aquestes vacances. Per accedir al portal d'inscripcions, seguiu aquest enllaç.

Casal d'Estiu

Lokal d'Estiu

 

Casal d'Estiu 2023

Els més menuts del poble gaudiran aquest estiu d'un casal farcit d'activitats per a edats compreses entre els 3 i 12 anys (corresponents als cicles d'i3 i sisè de primària). El casal d'estiu se centrarà a Les Escoles entre els dies 26 de juny i 28 de juliol, sempre amb activitats de 9 a 1 del migdia. A més, s'oferirà un servei matinal (de 8 h a 9 h) i també el dinar amb monitoratge, d'1 a 3 del migdia.

Les inscripcions s'han de tramitar en línia a través d'aquest enllaç a partir del 25 de maig i fins al 8 de juny. Les activitats estrella d'aquest casal seran el pàdel/futbito i piscina (1a setmana), una dormida conjunta (2a setmana), la Festa Major i piscina (3a setmana), una acampada (4a setmana) i el gran fi de casal (5a setmana). Trobareu tots els detalls en el díptic d'aquesta notícia.

Els preus del casal els trobareu en aquesta graella, a la que cal afegir un descompte del 10% en famílies nombroses i monoparentals. El pagament s'ha de tramitar en el moment de formalitzar la inscripció en línia, mitjançant transferència bancària. A més, en el procés d'inscripció s'haurà d'adjuntar la fotocòpia del DNI i autorització del pare/mare, la targeta vacunal i sanitària del nen/a i el justificant de pagament.

Preus Casal d'Estiu 2023

Horari Preu per setmana i nen/a
De 8 h a 13 h 55 euros (matinal)
De 9 h a 13 h 50 euros
De 8 h a 15 h 85 euros (matinal i menjador)
De 9 h a 15 h 80 euros (menjador)
Servei matinal esporàdic 1,5 euros per dia
Dinar esporàdic 6,5 euros per dia

 

Lokal d'Estiu 2023

Els joves del municipi també tindran aquest estiu un casal pensat especialment per a ells i elles, ple d'activitats per viure un estiu que no podran oblidar envoltats dels companys i companyes. Està pensat per a joves d'entre 12 i 16 anys (corresponents als cicles compresos entre 1r i 4t d'ESO). El Lokal d'Estiu se centrarà a l'Institut de Gurb entre els dies 26 de juny i 28 de juliol, amb activitats de 9 a 1 del migdia i servei de menjador de 13 h a 15 h.

Les inscripcions també s'han de tramitar en línia a través d'aquest enllaç a partir del 25 de maig i fins al 8 de juny. Les activitats estrella d'aquest casal seran la dormida conjunta (1a setmana) i l'acampada (3a setmana), a més de moltes altres propostes com tir amb arc, bumpers, piscina, sortides, lasertag, disseny i tint de samarretes, tornejos de voleyball, entre tantes altres. Trobareu tots els detalls en el mateix díptic d'aquesta notícia.

De la mateixa manera que en el casal, trobareu tots els preus en aquesta graella, a la qual també cal afegir el descompte del 10% en famílies nombroses i monoparentals. El pagament s'ha de tramitar en el moment de formalitzar la inscripció en línia, mitjançant transferència bancària. En el cas del Lokal, només cal adjuntar l'autorització signada per marxar sense acompanyament. Per realitzar el casal cal un mínim de 10 inscrits.

Preus Lokal d'Estiu 2023

Horari Preu per setmana i jove
De 9 h a 13 h 50 euros
De 9 h a 15 h 80 euros (menjador)
Dinar esporàdic 6,5 euros per dia

 

Un cop tancat el període d'inscripcions es farà una reunió amb totes les famílies de tots dos casals. La data, hora i lloc es comunicarà directament per correu electrònic. Alhora, per a qualsevol dubte o pregunta, el correu electrònic del Casal estarà operatiu a partir del dia 12 de juny en aquesta adreça: casal.ajgurb@gmail.com.

 

Darrera actualització: 08.06.2023 | 11:25