Jornades i formacions per empreses i professionals

Dissabte, 2 d'abril de 2022 a les 00:00

Noves jornades i formacions vinculades a professionals i empreses de la comarca:

Disseny i modelatge 3D CAD amb Autodesk Fusión 360 i Jornada de seguretat informàtica (Fer front a les ciberamenaces)

Disseny i modelatge 3D CAD amb Autodesk Fusion 360

19 d'abril a 19 de maig (dimarts i dijous), de 9 a 12h - VIT

Visió completa i pràctica de les principals eines i fonaments del Disseny assistit per ordinador (CAD) amb Autodesk Fusion 360, una eina integral de CAD accessible, flexible, econòmica i professional que compren totes les fases de desenvolupament de producte: Disseny i modelatge 3D, enginyeria, electrònica i fabricació.

Objectius específics de la formació:

Habituar-se el flux de treball en CAD paramètric, comprendre la interfície i eines de programari CAD habituals, crear dissenys de peces mitjançant Sketches 2D i operacions de creació/edició de sòlids bàsiques i avançades, entendre les eines principals de verificació, gestió i edició de característiques i funcions de disseny, gestionar projectes amb conjunts de components, documentació tècnica i representació visual de projectes, introduir-se a la preparació de dissenys per al ràpid prototyping / manufacturing.

Adreçat a: tècnics, enginyers, dissenyadors i projectistes de diferents àmbits, principalment en el desenvolupament de producte i suport a la producció.

Durada/sessions: 10 sessions: 30h → 3h/sessió 

Enllaç d'inscripció a la formació

Jornada de seguretat informàtica. Fer front a les ciberamenaces

6 d'abril - de 12 a 13.30h - VIT
Els atacs informàtics a les empreses han passat de ser fets anecdòtics a reclamar una atenció destacable en les prioritats de les empreses. Els responsables d’aquestes pràctiques delictives són grups altament especialitzats i ja estan fixant-se en empreses de dimensions més humils a les que segresten dades i comprometen sistemes crítics que generen pèrdues milionàries cada any.

En aquesta jornada repassarem les principals amenaces, com respondre-hi i com estar preparats per tenir el menor impacte possible.

Agenda de la jornada. 6 d'abril de 12h a 13.30h al VIT

Tomàs Roy, Director del Centre d’Innovació i Competència en Ciberseguretat de l’Agència Catalana de Ciberseguretat de Catalunya.

Albert Àlvarez Fontanet - Sotsinspector. Sots cap de l'àrea de seguretat en Tecnologies de la Informació, Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.

Solucions per vetllar per la seguretat.

Cafè networking.

Enllaç d'inscripció a la formació

Darrera actualització: 04.04.2022 | 07:32