La deixalleria mòbil aterra a Gurb el mes de gener

Dijous, 22 de desembre de 2022 a les 10:00

Aquest nou servei s'oferirà a partir del 4 de gener per reciclar i separar millor els residus al poble. S'ubicarà a l'aparcament de la zona de l'Esperança.

El 2023 arribarà a Gurb amb un nou servei que aterrarà al poble per primera vegada el dimecres 4 de gener: la deixalleria mòbil del Consell Comarcal d'Osona. Aquesta furgoneta, equipada amb totes les fraccions de residus, visitarà el municipi el primer dimecres de cada mes.

De manera recurrent i mensual, podreu trobar la deixalleria mòbil a l'aparcament de l'avinguda de Sant Bartomeu del Grau, a la zona de l'Esperança, on qualsevol persona podrà acostar-s'hi a reciclar i separar els seus residus domèstics per tal de contribuir a la sostenibilitat del nostre entorn. Hi serà sempre des de les 9 del matí fins a les 3 del migdia.

S'ha escollit l'emplaçament de l'aparcament de la zona de l'Esperança per tal de facilitar que tothom s'hi pugui acostar en vehicle particular i pugui descarregar tots els residus tranquil·lament.

En aquesta mateixa notícia trobareu adjunta la graella amb tots els residus que es poden aportar a la deixalleria mòbil que ens visitarà el primer dimecres de cada mes. Des d'aparells electrònics a tòners, roba, vidre pla o olis, tot residu domèstic té cabuda en aquest nou servei que ens ha d'ajudar a totes i a tots a esdevenir un municipi encara més sostenible.

Darrera actualització: 21.12.2022 | 19:16