La Festa Major de Serrabonica ja escalfa motors

Dijous, 29 de juny de 2023 a les 11:00

El cap de setmana del 14, 15 i 16 de juliol arriba la festa a la urbanització, que presenta un cartell farcit d'activitats i propostes per a tothom.

La urbanització de Serrabonica de Gurb es prepara per a una nova edició de la seva tradicional Festa Major que promet molt moviment i activitats per a totes les edats el tercer cap de setmana de juliol. La Festa Major començarà el divendres 14 al vespre, i s'allargarà durant tot el cap de setmana fins diumenge a les 7 de la tarda, quan es clourà tota la festivitat amb el concert acústic de 'Refugi Duet'. 

Divendres ja promet un gran debut de Festa Major, ja que a les 9 del vespre tindrà lloc el pregó de benvinguda, que aquest any tindrà protagonista sorpresa. A continuació tindrà lloc el sopar de blanc (on cadascú es porta el seu menjar) i la projecció de la pel·lícula 'Encanto', un film ideal tant per als més menuts com per als adults. 

El dissabte serà sens dubte el dia més intens de la Festa Major de Serrabonica, arrancant ja a les 10 del matí amb una gimcana i amb aquagym a les 12 del migdia. Després de dinar, ja a les 17h i 19h respectivament, arribaran dues activitats que prometen molta afluència de gent: l'Holi Party i la Mojitada, que comptarà amb gots amb el logotip de la festa. El sopar de dissabte serà una botifarrada, que estarà acompanyada d'una projecció de fotos durant l'àpat.

Un cop acabat el sopar de dissabte arribaran un bon reguitzell d'activitats que prometen molta rauxa a tots els assistents, sent el primer un concurs de pastissos a les 10 del vespre que premiarà als tres millors participants de la Festa Major. A continuació es farà el bingo, amb 4 premis previstos (2 bingos i 2 línies) i una festa sorpresa, que s'allargarà des de les 12 de la nit fins a les 6 de la matinada. 

Diumenge 16 serà el dia de tancament de tota la festa, però això no vol dir que no estigui també carregat d'activitats. A les 9 del matí es farà la despertada general per, tots junts, gaudir d'una xocolatada amb coca a les 10. Ja a les 11 hi haurà una sessió de Làser Tag (a un preu de 10 euros per participant), per acabar de fer gana per l'arribada del gran dinar popular, a càrrec d'Art Càtering (podeu consultar el menú en el programa adjunt de la Festa Major). 

Després d'una sessió de jocs de taula i cartes a la pista, a partir de 2/4 de 5 de la tarda, arribarà el remat final de la Festa Major, amb el concert de 'Refugi Duet' que posarà punt final a tot un cap de setmana de festa i rauxa a Serrabonica. Durant tota la Festa Major hi haurà servei de barra amb cerveses (2€) i combinats (4€). Els pagaments de les activitats de Làser Tag i el dinar popular es poden pagar amb antelació, abans del 9 de juliol, a casa del president Quim López. Tots els detalls al programa.

 

Darrera actualització: 29.06.2023 | 10:09