La UE Gurb aconsegueix una medalla de bronze

Diumenge, 15 de maig de 2022

Aquest passat dissabte 14 de maig va tenir lloc a Cerdanyola la final de la Copa Catalana on competeixen les millors 15 gimnastes de Catalunya en cada categoria.

La Unió Esportiva Gurb va participar a la Final de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica nivell 7 base i va obtenir una tercera posició. La competició es va disputar aquest dissabte  al pavelló PEM GUIERA de Cerdanyola, en una competició de la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica. En total, l’equip entrenat per Melinda Erica Martin va tenir 3 finalistes aconseguint un tercer lloc a podi.

Júlia Bernabé va obtenir la medalla de bronze en la categoria infantil, nivell 7. També van aconseguir una bona actuació Arlet Aguayo, classificada en la 12ena posició de la mateixa categoria i Ivet Batle que va quedar 8ena en la categoria cadet nivell 7.

Des de l’Ajuntament volem felicitar a les tres gimnastes, a la seva preparadora i al club. Segur que amb el seu treball i constància arribaran més medalles i premis.

Darrera actualització: 16.05.2022 | 14:12